Játékos Szertorna iskolásoknak

Kedves Szülők és Kisiskolások!

A torna (szertorna) alapsportág, minden sportág alapja. Már az ókorban is megfigyelhetőek voltak egyes torna alapmozdulatok, mutatványok, ún. kunsztok, amelyekkel elbűvölték az akkori embereket. Most sincs ez másképp: az óvodáskortól egészen a felnőttkorig jelen van a torna, nagy népszerűségnek örvend, kicsik és nagyok egyaránt művelik. Három alapvető képességkör mentén épül fel ez a nagyszerű sportág: erő, hajlékonyság és koordináció. A kisiskolások a szertornateremben ismerkedhetnek meg játékosan a tornaszerekkel és a kiegészítő eszközökkel. A foglalkozásokon megfelelő hangsúlyban szerepelnek a bemelegítő, fő és levezető gyakorlatok. Mivel a legtöbb gyermek szeret ugrálni, bukfencezni, mászni, kúszni, a gyakorlatok többsége is ennek megfelelően lett kiválasztva. Gumiasztalok gondoskodnak arról, hogy gyermeke még véletlen se unatkozzon. Mindig játékos feladat zárja a tornát, amely általában valamilyen népi, ügyességi játék vagy egyszerűen szabad játék.

Cél: sokoldalú képességfejlesztés színes eszközökkel, tornaszerekkel és gumiasztallal.

Helyszín: Budai Tornász Műhely (Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium szertornaterme 1015 Bp., Szabó Ilonka. u. 2-4.)

Időpont: hétfő és szerda 17.00-18.30.

Tagdíjak egy hónapra: 8 alkalom: 10 000 Ft/fő; testvérkedvezmény: 8 000 Ft/fő.
4 alkalom: 5 000 Ft/fő

Bérletvásárlás: minden hónap első torna napján van lehetőség a tagdíj befizetésére a torna előtt. Aki esetleg lemaradna, a következő torna napján ezt még el tudja intézni.

Első, ismerkedős torna: 2000 Ft, amelyet a bérletvásárlásnál jóváírunk.

Fontos: alkalmi fizetés nem lehetséges.

Felszerelés: lányoknak kötelező a tornadressz és hosszú haj esetén - a balesetek elkerülése érdekében - összekötött haj, fiúknak rövidnadrág és trikó vagy póló. Megkérem a szülőket, hogy a kényelmes tornázás érdekében a fenti felszerelést gyermekeiknek biztosítani szíveskedjenek!

Tornára jelentkezés: csak előzetes bejelentkezéssel és kitöltött jelentkezési lappal lehetséges!

Bemutató-Nyílt Nap:
2018. decemberben (még szervezés alatt).

Kérek minden szülőt, hogy gyermekének szénsavmentes innivalót szíveskedjen biztosítani, hogy a foglalkozás közben ne legyen kirohangálás a teremből. Köszönöm!

Minden mozogni vágyó, energiával teli gyermeket szeretettel várok!


budaitornasz.hu | Csirkés Zsolt