Játékos Szertorna iskolásoknak

Kedves Szülők és Kisiskolások!

A torna (szertorna) alapsportág, minden sportág alapja. Már az ókorban is megfigyelhetők voltak egyes torna alapmozdulatok, mutatványok, ún. kunsztok, amelyekkel elbűvölték az akkori embereket. Most sincs ez másképp: az óvodáskortól egészen a felnőttkorig jelen van a torna, nagy népszerűségnek örvend, kicsik és nagyok egyaránt művelik. Három alapvető képességkör mentén épül fel ez a nagyszerű sportág: erő, hajlékonyság és koordináció. A kisiskolások kisiskolások a szertornateremben ismerkedhetnek meg játékosan a tornaszerekkel és a kiegészítő eszközökkel. A foglalkozásokon megfelelő hangsúlyban szerepelnek a bemelegítő, fő és levezető gyakorlatok. Mivel a legtöbb gyermek szeret ugrálni, bukfencezni, mászni, kúszni, a gyakorlatok többsége is ennek megfelelően lett kiválasztva. Mindig játékos feladat zárja a tornát, amely általában valamilyen népi, ügyességi játék vagy egyszerűen szabad játék.

Cél: sokoldalú képességfejlesztés színes eszközökkel és tornaszerekkel.

Helyszín: Budapest I. Kerületi Petőfi Sándor Gimnázium 1013 Bp., Attila út 43.

Időpont: hétfő és szerda 17.00-18.00.

Tagdíjak egy hónapra: 8 alkalom: 16 000 Ft/fő; testvérkedvezmény: 15 000 Ft/fő.
Aki csak 1x jár egy héten, annak: 4 alkalom 10 000 Ft/fő; tesónak 9 000 Ft.

Bérletvásárlás: minden hónap első torna napján van lehetőség a tagdíj befizetésére a torna előtt. Aki esetleg lemaradna, a következő torna napján ezt még el tudja intézni.

Első, ismerkedős torna: 3000 Ft, amelyet a bérletvásárlásnál jóváírunk.

Fontos: alkalmi fizetés nem lehetséges.

Felszerelés: lányoknak kötelező a tornadressz, és hosszú haj esetén - a balesetek elkerülése érdekében - összekötött haj, fiúknak rövidnadrág és trikó vagy póló. Megkérem a szülőket, hogy a kényelmes tornázás érdekében a fenti felszerelést gyermekeiknek biztosítani szíveskedjenek!

Tornára jelentkezés: csak előzetes bejelentkezéssel és kitöltött jelentkezési lappal lehetséges!

Kérek minden szülőt, hogy gyermekének szénsavmentes innivalót szíveskedjen biztosítani, hogy a foglalkozás közben ne legyen kirohangálás a teremből. Köszönöm!

Minden mozogni vágyó, energiával teli gyermeket szeretettel várok!


budaitornasz.hu | Csirkés Zsolt