Kispipi Gyermektorna ovisoknak

Kedves Szülők és Gyerekek!

Minden foglalkozáson változatos akadálypályán van lehetősége az óvodás gyermeknek gyakorolni és átélni a kompetencia élményt, azaz hogy „én csinálom”, „képes vagyok rá”. A foglakozások elején mozgásos mondókákat tálalunk fel, a végén pedig jöhet a desszert levezető játék formájában. A torna középpontjában mégis a rugalmas felületű eszközök, valamint a fiú és lány tornaszerek szerepelnek, amelyek hosszútávú képességfejlesztő hatásai az iskolai évekre nagymértékben kihatnak.

A 60 perces foglalkozásainkat differenciáltan szervezzük külön a kicsik (3-4 éves) és a nagyok (5-6 éves) számára külön oktatókkal külön tornateremben.

Cél: sokoldalú motorikus fejlesztés színes és rugalmas tornaszerekkel. Szertorna alapok megismertetése tornaszerekkel.

Helyszín: Budapest I. Kerületi Petőfi Sándor Gimnázium 1013 Bp., Attila út 43.

Időpontok: kedd 17:00-18:00.

Tagdíjak egy hónapra: 4 alkalom: 8 000 Ft/fő; tesóknak 7 000 Ft.

Bérletvásárlás: minden hónap első Pipitorna napján van lehetőség bérletet venni a torna előtt. Aki esetleg lemaradna, a következő torna napján ezt még el tudja intézni.

Első, ismerkedős torna: 3000 Ft, amelyet a bérletvásárlásnál jóváírunk.

Fontos: alkalmi fizetés nem lehetséges. A nem pecsételt alkalmakat nem lehet átvinni a következő hónapra. A gyerekek mindig hozzák a bérletüket, hogy a torna végén tudjunk bele pecsételni!

Felszerelés: lányoknak nagyon ajánlott a tornadressz, és hosszú haj esetén - a balesetek elkerülése érdekében - összekötött haj, fiúknak rövidnadrág és trikó vagy póló. Megkérem a szülőket, hogy a kényelmes tornázás érdekében a fenti felszerelést gyermekeiknek biztosítani szíveskedjenek!

Tornára jelentkezés: csak előzetes bejelentkezéssel és kitöltött jelentkezési lappal lehetséges!

Kérek minden szülőt, hogy gyermekének névvel vagy óvodai jellel ellátott szénsavmentes innivalót szíveskedjen biztosítani, hogy a foglalkozás közben ne legyen kirohangálás a teremből. Köszönöm!


Minden mozogni vágyó, energiával teli gyermeket szeretettel várunk!


budaitornasz.hu | Csirkés Zsolt